Veel gestelde vragen

Ik heb last van een droge huid, kan ik daar wat aan doen?

Een verstoorde functie van de huid zorgt voor een droge huid. Hydratatie moet van binnenuit komen. De Extreme Hydrating Serum geeft een extra boost aan de huidhydratatie, omdat er een hoge concentratie Hyaluronzuur in zit. Deze crème verbeterd meteen de vermoeide look, omdat er veel antioxidanten in zitten die vrije zuurstofradicalen wegvangen. Deze zuurstofradicalen zorgen bijvoorbeeld voor donkere kringen bij de ogen en een verminderde elasticiteit van je huid.  

Ik stoor me aan de fijne rimpeltjes onder mijn ogen. Is er een crème die helpt?

Om die lijntjes te verzachten, adviseren wij de rijke AMS oogcrème. De ingrediënten zorgen voor een verbetering van de elasticiteit en voor het opvullen van de droge ooglijnen. Na drie dagen is er al een zichtbare verzachting.  

Mijn huid wordt slapper en grover van structuur. Kan ik hier wat aan doen?

Er zijn verschillende producten, zoals Rejuvenation Serum, Elastine Lifting Ampullen en een goede SPF, die je huidstructuur snel verbeteren. Jouw AMS-schoonheidsspecialiste kan advies geven over andere behandelingen die de elasticiteit verbeteren. De SkinPen-behandeling met Retinol kan heel goed helpen. Vraag gerust advies voor de meest effectieve behandeling voor jouw huid!  

Vooral na de zomer heb ik veel pigmentvlekken, kunnen die weggehaald worden?

Pigmentvlekken ontstaan door een opstapeling van pigment in je huid. De Illuminating Serum zorgt ervoor dat die opstapeling afneemt. En het zorgt tegelijkertijd voor een egale teint. Pigmentvlekken zijn goed te behandelen met de Cryopen of een SkinPen behandeling met glycolzuur peeling. De huidspecialiste bij jou in de buurt kan het juiste advies voor jouw huid geven.  

Ik zie er vaak zo vermoeid uit, omdat mijn huid mat en dof is. Kan ik er thuis wat aan doen?

Onze huid heeft veel te verduren iedere dag. Allerlei schadelijke invloeden als Uv-straling, fijnstofdeeltjes in de lucht, CO2-gassen en het hoogenergetische licht van beeldschermen, doen niets goeds voor de huid. Tel daar de mechanische schade van met je (vieze) handen over je gezicht wrijven bij op en je weet dat je huid er niet frisser op wordt. Als je iedere avond je gezicht grondig reinigt en daarna neutraliseert met een toner, breng je het in de beste conditie voor het aanbrengen van een werkstof. Dat zorgt ervoor dat je huid langer fris blijft. Herhaal dat ritueel in de ochtend en breng een SPF aan op je gezicht. Zo komt je huid beter beschermd de dag door!  

Ik heb last van onzuiverheden en veel grove poriën. Hoe kom ik ervan af en kan ik ook een stralende huid krijgen?

De oorzaak van deze problemen is vaak hormonaal. Daar kun je op zich weinig aan doen. Maar door de huidverhoorning en de talgproductie te verminderen, zul je bijna geen last meer hebben van onzuiverheden. Door AMS getrainde huidspecialisten kunnen een SkinPen-behandeling met salicylzuur doen en ondersteunende producten voor thuis adviseren. Zo zullen de Booster Ampul en het Black Charcoal Mask je huid meer laten stralen. 

Ik wil gezond leven, welke voedingssupplementen kunnen goed zijn mij?

Het is belangrijk om niet onnodig voedingssupplementen te nemen. Voedingssupplementen kunnen een verbetering geven in het uiterlijk van onze huid. We weten dat een goede darmwerking bijvoorbeeld essentieel is om een mooie stralende huid te hebben. Bespreek daarom altijd fysieke klachten ook met je behandelaar. De specialist bij jou in de buurt kan jou adviseren over de juiste keuze van de supplementen 

Toch nog vragen?

Neem dan contact op met een van onze huidspecialisten, zij helpen je graag verder op weg.

Zoek een huidspecialiste bij jou in de buurt.